Neem contact met ons op: +31 (0)74 8200 839
0

Leveringsvoorwaarden

Voorwaarden voor webshop Verenfabriek de Spiraal B.V.

We verkopen alleen aan geregistreerde bedrijven.

1. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Van bestelde goederen die niet op voorraad zijn kan de levertijd oplopen tot vier weken en in bijzondere gevallen zelfs langer. Indien een kortere levertijd gewenst is kunt u contact opnemen met ons verkoopkantoor.

2. Alle leveringen worden verzonden met DHL, TNT of soortgelijke dienstverlener en worden doorberekend aan de klant. De verzendkosten voor één pakket zijn € 14,75.

3. Al onze prijzen zijn netto prijzen en zijn af fabriek. Er wordt uitsluitend op factuur verkocht. Betalingsvoorwaarden zoals deze op de factuur staan zijn leidend. Bij betaling voor verzending zullen goederen pas verstuurd worden na ontvangst betaling.

4. De definitieve bevestiging zal binnen 2 dagen worden gemaild, u ontvangt echter direct een bevestiging dat de bestelling in onze webshop is geplaatst. De definitieve bevestiging bevestigt de prijzen en levertijd.

5. We accepteren alleen retourzendingen van ongeopende verpakking waarbij de klant verantwoordelijk is voor de transportkosten. In geval van retourzending dient u eerst contact op te nemen en ontvangt u een referentie nummer.

6. Overige leveringsvoorwaarden volgens “FME-leveringsvoorwaarden”. Deze zullen meegestuurd worden met de orderbevestiging.

02-03-2020 Verenfabriek de Spiraal B.V.